Το Φαρμακείο

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 1991 και από την πρώτη στιγμή παραμένουμε πιστοί στους υψηλούς στόχους που θέσαμε και τοποθετούν στην κορυφή τον άνθρωπο και στην συνέχεια την διαρκή ενημέρωση, τον εκσυγχρονισμό και την εξειδίκευση μας σε ιδιαίτερα πεδία της υγείας του.  

Συγκεκριμένα διατηρούμε πλήρες μηχανογραφημένο ιστορικό αρχείο που αφορά λήψεις, δοσολογικά σχήματα, αλλεργίες, παρενέργειες φαρμάκων που εμφάνισαν οι ασθενείς μας σε βάθος δεκαετίας. 

Σε καθημερινή βάση κύριο μέλημα μας είναι η σωστή διαχείριση της φαρμακευτικής αγωγής των ασθενών μας με οδηγίες για την ακριβή λήψη των φαρμάκων τους, την συμμόρφωση τους σε αυτή, ειδικά στους πάσχοντες από χρόνιες παθήσεις, τις τυχόν ασυμβατότητες και διατροφικές αλληλεπιδράσεις, στην σωστή συντήρηση, φύλαξη τους.

Στο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε κάθε είδους γαληνικό σκεύασμα (κάψουλες, δισκία, διαλύματα, υπόθετα, κρέμες, κολλύρια) και τηρούμε όλους τους κανόνες Καλής Εργαστηριακής Πρακτικής συμπεριλαμβανομένου και ηλεκτρονικού αρχείου πρώτων υλών. 

Λόγω της μηχανογράφησης που διαθέτουμε οι συνταγές γαληνικών σκευασμάτων των ασθενών μας φυλάσσονται ηλεκτρονικά και οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί ανατρέχουμε σε αυτές.

Στον τομέα της συνεχούς εξειδίκευσής μας το φαρμακείο μας από το 1997, σε στενή συνεργασία αρχικά με τον Γερμανικό οίκο miro Verbandstoffe GmbH αργότερα με την θυγατρική του Trigocare International GmbH και με κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, εργάζεται και συμβάλλει στην ανάπτυξη Ιατροτεχνολογικών προϊόντων για τον Σακχ. Διαβήτη, Διαβητικό Πόδι καθώς και στην σύγχρονη τραυματολογία. 

Τέλος αυτή η εξειδίκευση στο σχεδιασμό προϊόντων και το σύγχρονο εργαστήριο, μας προσφέρουν την δυνατότητα παρασκευής καινοτόμων αποτελεσματικών σκευασμάτων τα οποία συμπληρώνουν την φαρμακευτική αγωγή συμβάλλοντας στην γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας σας.

 

Σήμερα προχωρούμε ένα βήμα μπροστά και εγκαινιάζουμε την παροχή υπηρεσίας κατ' οίκον από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ποδολόγους και νοσηλευτές. Η παροχή υπηρεσίας κατ' οίκον αφορά έλεγχο κάτω άκρων σε άτομα με Σακχ Διαβήτη καθώς και διαχείριση ελκών και τραυμάτων (κατακλίσεις, έλκη κάτω άκρων σε άτομα με Διαβήτη, έλκη κάτω άκρων γενικότερα, εγκαύματα, μετατραυματικά έλκη) με στόχο την ταχύτερη επούλωση.  

Στην ιστοσελίδα www.epithemata.com μπορείτε να μας αιτηθείτε για τις υπηρεσίες μας αλλά και να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας. 

Laboratory.jpg
DSC_5574.JPG